Midii in sos tomat picant

de Bya Ralu in Peste, 14 Iul 2012 | 5441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • midii congelate
  • 1 cutie de rosii cubulete
  • vin rosu
  • frunze de ardei picant
  • sare,piper alb,busuioc uscat
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midii in sos tomat picant:

Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline,se adauga midiile,se lasa circa 3 minute dupa care se stinge cu vin rosu,se lasa sa fiarba 5 minute si se adauga cutia de rosii cubulete,condimentam cu sare si piper,ardeiul picant si busuioc,adaugam un catel de usturoi mare taiat felii.Se lasa 10-15 minute,daca a scazut prea mult sosul se mai adauga apa.Se serveste cald,se poate folosii si cu paste

Daca ti-a placut reteta noastra "Midii in sos tomat picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paella cu fructe de mare si midii