Peste cu sos de rosii cherry.

de Adele in Peste, 9 Oct 2014 | 3695 vizualizari

 

O cina usoara si rapida ..pentru cei care iubesc pestele.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr peste congelat (Macrou).
  • 400 gr conserva rosii cerry.
  • 100 gr masline negre.
  • 10 caperi.
  • 2 catei de usturoi.
  • 2 linguri de ulei de masline.
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu sos de rosii cherry.:

Pentru inceput se pune o tigaie pe foc cu ulei si cand se incalzeste bine se pune si usturoiul ,se adauga si pestele si se acopera cu un capac,din cand in cand se intoarce pe o parte si pe alta.Se adauga caperi si maslinele ,sucul de rosii si se lasa in continuoare la foc potrivit pentru 15 -20 de minute,pana sucul si apa scad si devin sos.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Eu am scos bucatile de peste cand acestea au devenit moi si le-am curatat de piele si oase.

2

Se poate face cu orice tip de peste congelat sau proaspat.

3

Se poate face si la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos de rosii cherry." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap, cu sos de rosii si usturoi