Peste cu busuioc

de Denissa in Peste, 14 Sep 2012 | 5761 vizualizari

 

Pestele e preferatul nostru si nu trece saptamana fara sa mancam putin.

 

INGREDIENTE

  • peste (eu am avut merluciu)
  • frunze de busuioc proaspat
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu busuioc:

Pestele se curata, se spala si se usucacu un prosop de hartie.

Separat busuiocul se taie marunt, usturoiul se curata si se piseaza cu putina sare.

Intr-un castron se pun busuiocul, usturoiul pisat si ulei de masline cat sa iasa ca o pasta. Cu acest amestec se umple burta pestilor. Se pun pestii unsi cu ulei intr-o tigaie.

Se tin la foc mic pana sunt patrunsi.

Sunt deliciosi!

TIPS-URI

1

eu nu am mai sarat pestele pentru ca a avut suficienta sare de la usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]