Penne cu ton si tomate

de nadina73 in Paste, 29 Mai 2010 | 4231 vizualizari

 

super bune si gustose si usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de penne 500 g
  • 1 conserva de 1 kg ton in ulei
  • 2 cepe
  • 200 ml pasta de tomate
  • sare 
  • 2 linguri de unt
  • piper
  • 3 linguri de ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton si tomate:

Se pune apa la fiert cu sare ,cand apa clocoteste se pun pennele si 2-3 linguri de ulei(ca sa nu se lipeasca)

Separat se curata ceapa se caleste in 2-3 linguri de unt apoi se pune pasta de tomate ,sare si piper macinat se lasa sa dea 2 clocote apoi se pune tonul scurs de ulei  si maruntit(daca e cazu) dupa care se amesteca cu pennele scurse bine de apa

Se servesc atat calde cat si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton si tomate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fundite cu sunca si ciuperci