Pene de de linte rosie cu salata verde

de Bunica in Penne, 5 Apr 2020 | 1523 vizualizari

 

Aceasta salata reprezinta un pranz rapid si delicios. Salata se poate prepara cu orice fel de paste.

 

INGREDIENTE

  • 50 g. pene de linte rosie
  • 1 salata verde
  • legatura de leurda
  • 1 legatura de ridichi
  • 4 fire de ceapa verde
  • sare
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pene de de linte rosie cu salata verde:

Pentru inceput punem apa intr-un vas si-l punem pe foc.

Cand apa clocoteste, punem putina sare si pastele la fiert pentru 8-10 minute.

Spalam frunzele de salata si le  rupem grosier.

Spalam leurda si o rupem, ca si salata.

Curatam ceapa, o spalam si o taiem cam de 2 cm.

Ridichile spalate, curatate le taiem rondele.

Asezonam salata cu sare,otet si ulei dupa gust.

Pastele fierte le trecem printr-un jet de apa rece si le punem peste salata.

Amestecam totul si trecem la savurat.

TIPS-URI

1

salata,verde,leurda,ridichi,ceapa verde,pene de line sau orice fel de paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pene de de linte rosie cu salata verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu varza calita si kaiser