Pelimeni sau coltunasi cu carne

de anisoara in Mancaruri cu carne, 24 Mai 2010 | 32856 vizualizari

COMENTARII (3)

housy 1

27.06.2010, 18:14

cati d-astia am mancat cand statea la camin, in facultate. adusi de colegele din Moldova....uuhh si ce buuuuuuuuuuuni erau !! cu smantana...yumii....doar k aceia erau cumparati, cred k nici nu se compara ai 5 furculite... vreau o portie la pachet te rog

mihaelar63 1

10.01.2012, 01:05

Cat e de lucru pe ei , dar ce buni

euglas 1

28.06.2012, 14:13

Foarte, foarte gustos. Dar de lucru ii intraevar multisor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de pui in bulion