Pateuri cu cas si conserva de vita

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2015 | 3349 vizualizari

 

O gustare simpla, buna de pus la pachet si care e pe placul tuturor, cel putin asa a fost la noi!

 

INGREDIENTE

  • 600 gr aluat foietaj
  • 150 gr conserva de vita
  • 100 gr cas de vaca
  • 80 gr cascaval
  • cateva masline fara samburi
  • 1 ou
  • 2-3 linguri faina alba
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu cas si conserva de vita:

Foietajul il dezghetam la temperatura camerei. Conserva de vita, casul, cascavalul le taiem bucatele, aproximativ egale, ca niste cuburi. Maslinele le taiem in jumatati, pe lungime. Presaram faina pe masa de lucru, asezam aluatul si il mai intindem putin cu sucitorul. Il taiem patrate egale. Pe fiecare bucata de aluat, pe margine, asezam o bucata de vita, cas, cascaval, iar deasupra cate o jumatate de maslina. Venim cu partea cealalta de aluat peste ingrediente, apasam bine marginile. Asezam pateurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut. Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita. Cand s-au rumenit frumos, sunt gata. Le scoatem din cuptor, le lasam putin la racorit si servim. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu cas si conserva de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]