Pateuri cu aluat de saratele- Buns

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2015 | 3230 vizualizari

 

Buns - mici paini umplute .....

 

INGREDIENTE

  • 250 g de unt sau margarina
  • 1 ou intreg
  • 5-6 linguri de smantana
  • drojdie cat o nuca
  • 10 cl de apa calda
  • 1-2 lingurite de sare
  • faina cat cuprinde - in jur de 800-900 g

chimen, cascaval ras, susan, 1 ou

Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu aluat de saratele- Buns:

Se scot ingredientele din frigider inainte.

Se dizolva drojdia in apa calda.  

Se face un aluat potrivit de tare, se lasa sa se odihneasca 1-2 ore. 

Eu l-am facut cu masina de paine.  

Se intinde o foaie, se taie patrate de 10 cm.

La mijloc punem ketchup, sunca, cascaval ras.....

Se acopera cu un alt patrat si se apasa bine marginile.

Se ung cu ou batut (alt ou), se presara un pic de cascaval ras.

Cu acelasi aluat am facut si saratele- vezi aici  

Pofta Buna !!!!

TIPS-URI

1

se pot face cu aluat de paine ...pentru hamburger

2

se pot umple cu ton, pui.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu aluat de saratele- Buns" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri rapide cu branza si aluat de foietaj cumparat