Pateu din piept de pui pentru bebelusi - de la 6-7 luni

de Tabita _ in Mancare copii, 21 Mai 2014 | 5550 vizualizari

 

Aceasta pasta fina este potrivita pentru bebelusi de la 6-7 luni, dar si pentru copiii mai mici sau mai mari.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • putina sare
  • (piper)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu din piept de pui pentru bebelusi - de la 6-7 luni:

Se spala pieptul de pui, se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba, se spumeaza.

Se lasa sa fiarba la foc mic. Se adauga putina sare.

Carnea fiarta se mixeaza cu ajutorul unui blender pana cand devine o pasta fina.

Daca nu aveti blender, pasati carnea si treceti-o prin sita.

Puteti sa adaugati cateva linguri din supa in care a fiert pentru a-i da o textura mai cremoasa.

Pentru bebelusi se pune intr-un castronel si se serveste cu lingurita.

Pentru copii se poate unge pe paine.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Pentru bebelusi se va condimenta cu moderatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu din piept de pui pentru bebelusi - de la 6-7 luni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Tabita _ 1

25.05.2014, 00:17

Da, Mihaela, se poate adapta. Eu am scris varianta cea mai simpla pe care o pot consuma si cei mai mici.

Xandrinne 1

25.05.2014, 00:24

Tabita _ 1

25.05.2014, 11:28

Xandrinne

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute – buburuze