Pateu vegetal

de Catalina L in Mancaruri de post, 22 Mar 2017 | 7051 vizualizari

 

Va propun o reteta de pateu din linte.
Ideal in perioadele de post si nu numai. 
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/01/pateu-vegetal.html

 

INGREDIENTE

  • 150 g de linte verde (o spalati si o puneti in apa rece, se fierbe timp de 45 minute)
  • 120 g de miez de nuca
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita piper proaspat macinat
  • 1 lingurita de paprika
  • 1 lingura de sos soia
  • 1 lingurita de sare fina
  • 1 lingura verdeata tocata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu vegetal:

Scurgeti lintea si pastrati un pic din apa in care a fiert. Puneti toate ingredientele intr-un mixer si mixati pana obtineti o pasta.

Adaugati un pic din apa pastrata, daca vise pare cam groasa.

Verificati de sare si piper.

Puneti in borcane sau in cutii de plastic.

Se pastreaza la rece.

Un deliciu cu o paine proaspata si crocanta si cu castraveti in otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu vegetal" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de ciuperci cu cus-cus