Pateu din ficatei de pui

de Gabriela_Gh in Ficat, 18 Dec 2018 | 3690 vizualizari

 

Tot ce pot face in casa, fac! Pateul de ficatei este un aperitiv potrivit si la mese festive si ca mic dejun in orice zi. Eu il prepar destul de des .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficatei de pui
  • 2 cepe potrivite
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingurita rasa de sare
  • un praf piper macinat
  • 70 gr unt
  • 50 ml lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu din ficatei de pui:

 Se spala ficateii si se pun intr-o tava in care am pus doua linguri de ulei. Se curata ceapa, se taie solzi mari, se pune peste ficatei. Se dau la cuptor la 180 grade C si se lasa aproximativ 20 min pana cand ficateii sunt copti. 

  Ficateii copti impreuna cu ceapa coapta, untul, laptele, sarea, piperul, se pun in robot (sau se fac cu blenderul) si se mixeaza mai intai la viteza mai mica, iar dupa ce s-au amestecat ingredientele, la viteza mai mare pana cand obtinem un pateu cremos si fin.

 Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu din ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

gaby_gabytza 1

20.12.2018, 06:16

Bun și sănătos 😍😍😍

dantes 1

23.12.2018, 09:51

Bun!

mihaelar63 1

28.12.2018, 00:43

Pateul preparat in casa este preferatul meu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pasare pane