Pateu de macrou afumat

de micky in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2011 | 7094 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 75g unt moale
  • 175g crema de branza
  • 350g macrou afumat
  • 2 linguri de zeama de lamaie
  • 1 lingura de arpagic(cozi verzi tocate marunt)
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de macrou afumat:

Se marunteste pestele, cu mana, se adauga untul si crema de branza si amesteca bine, bine pana se formeaza pasta. Se adauga zeama de lamaie, arpagicul si putin piper. Si e gata.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu trei feluri de branza si ceapa verde