Pate de ficat de vitel

de ionela84 in Vita, 26 Dec 2013 | 20248 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 kg ficat
  • 250 g unt
  • 150 g ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de ficat de vitel:

Spalam bine ficatul si il lasam la scurs intr-o strecuratoare.

Tocam ceapa si o calim in uleiul incins pana devine  usor sticloasa,adaugam ficatul taiat cubulete.

Dupa ce ficatul este patruns il lasam sa se raceasca si il maruntim cu ajutorul unui blender sau il dam de 2-3 ori prin masina de tocat carne.

Mixam untul pana devine spumos si il adaugam impreuna cu sarea si piperul.

Omogenizam totul pana se incorporeaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de ficat de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foie gras de casa