Pate de casă din ficat de pui

de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2012 | 5465 vizualizari

COMENTARII (10)

Rocsi 1

03.04.2012, 10:55

foarte bine ca il prepari in casa

oana_pisicutza16 1

03.04.2012, 12:37

cel mai bun si foarte natural

diaconta 1

03.04.2012, 12:45

si mie mi-a placut cel facut in casa
mai deunazi am luat un pate de pui,am citit compozitia inainte de a-l pune in cos si l-am aruncat inapoi in raft.avea de toate numai pui nu

DinDragostePentruGatit 1

03.04.2012, 12:49

Asa este. De obicei in jur de 20% e carne...restul, ma abtin!

diaconta 1

03.04.2012, 12:54

pai in pate de pui,primele ingrediente era sorici si slanina de porc

mamaieelena 1

03.04.2012, 14:07

Lau 1

03.04.2012, 14:49

iry-gabriela 1

03.04.2012, 21:18

direct la favorite

Sim0na 1

03.04.2012, 21:50

N-am facut pana acum...

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 10:38

trebuie sa fie bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pateu cu ficat