Pastrav cu smantana si tarhon

de divainbucatarie in Pastrav, 9 Aug 2011 | 5663 vizualizari

 

Pastrav cu smantana si tarhon este un deliciu ce trebuie neaparat sa-l incercati

 

INGREDIENTE

  • 6 fileuri de pastrav
  • o jumatate de lamaie
  • 2 rosii (eu am pus una de culoare portocalie si una rosie)
  • 150 g de smantana
  • cimbrisor
  • tarhon
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu smantana si tarhon:

Cum se prepara reteta de pastrav cu smantana si tarhon

Spalam si uscam fileurile de pastrav, le condimentam cu sare si piper, punem feliute colorate de rosii, verdeturi si lamaie. Pliem pestele, il stropim cu smantana si ulei de masline, stoarcem putina lamaie, preasaram putin tarhon tocat si dam la cuptor.

Dupa 5 minute adaugam foarte putina apa, acoperim cu o folie de staniol si il lasam inca 15 minute la 200°C.

Pastravul cu smantana si tarhon se serveste imediat cu cartofi natur, stropind pestele si cartofii cu sosul de smantana si putina zeama de lamaie. Daca nu sunteti fani ai verdeturilor, indepartati-le cand serviti pestele, pentru ca acesta este deja patruns de aroma lor.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu smantana si tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Plachie de pastrav