Pastrav cu migdale

de ianculubita in Pastrav, 30 Sep 2011 | 5295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • 2 linguri faina
  • 20 g unt
  • 200 ml smantana lichida
  • 1 catel de usturoi
  • 100 g fulgi de migdale
  • condimente pentru peste
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu migdale:

Migdalele,se prajesc in putin unt fara sa se arda;pestele curatat,spalat,condimentat,dat prin faina,se pune in tava si se da la cuptor 5min;se scoate tava se adauga smantana amestecata cu usturoiul pisat si migdale(oprind 1lingura pentru decor)si se mat tine la cuptor 10min;se serveste cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

mamaieelena 1

26.10.2011, 15:07

multi ani cu bucurii si sanatate

ianculubita 1

26.10.2011, 20:52

Multumesc foarte mult,sunteti minunate!!!

RuxyRux 1

26.10.2011, 21:30

La Multi Ani din toata inima!!! Sanatate maxima! Arata minunat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit