Chicken fingers

de Dya Daniela Andrei in Pui, 4 Sep 2015 | 5587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • 2 oua mari
  • 100 gr faina alba
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chicken fingers:

Taiem pieptul de pui in fasii subtiri.

Intr-un bol, spargem cele doua oua, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor.

Trecem fasiile de carne prin faina si apoi prin ouale batute.

Le punem intr-o tigaie, in uleiul incins, pana se rumenesc uniform.
(Focul trebuie sa fie mediu, altfel se usuca excesiv).

Se servesc calde cu sos de usturoi (sau asa cum va place).

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte condimente: pudra de ardei iute, usturoi, boia dulce.

2

Fasiile de carne pot fi trecute prin fulgi de porumb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chicken fingers" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la tava