Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar

de Bucataras Medi in Oaie, 9 Noi 2010 | 20049 vizualizari

 

Este reteta cu nr. 200 si m-am gandit sa va servesc cu ceva in ton cu aceasta perioada a anului................ei bine ce ziceti de un gratar de pastrama de oaie si muschiulet de berbecut stropite cu un vin de buturuga?.......stiu Gaby va zice"da ce asta e reteta?".........Gaby , nu este reteta dar este MANCARE.....hahaha..............Doamna Dia este o doamna si nu mananca usturoi.........hihihi.........Ela, este sclifosita si nici sa nu auda de asa ceva.......Miha, nici ea nu cred ca va manaca.........Rocsi, nici atat...................poate Ionix, da nu prea cred....................Corina, nici ea nu se da in vant dupa asa ceva.................Nadina ,daca ii place isi face singura,.................deci singura, singura.................nuuuuuuuuuuuuu, il invit pe boss ca lui ii place, stiu eu.Pofta buna boss si hai noroc ! si sa ne suporti mult timp de-acum inainte pe aici .

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pastrama de oaie gata pregatita
  • 4 buc. muschiulet de berbecut
  • 1 capatana de usturoi
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar:

Se taie pastrama in bucati potrivite .Muschiuletul se cresteaza din loc in loc.

Pregatim jaratecul ,ungem gratarul cu o bucata de slanina si apoi asezam bucatile de carne.Pregatim un mujdei de usturoi(usturoi, apa, sare, piper) cu care stropimdin cand in cand carnea .O intoercem pe ambele parti iar cand este gata facuta servim cu mamaliguta si acompaniem cu un pahar cu vin de buturuga.

Un deliciu.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (85)

Bucataras Medi 1

15.11.2010, 10:04

merge,merge ina...............

elena1988 1

01.02.2011, 11:59

Panacris 1

26.01.2013, 09:48

Vin și eu la o porție, chiar dacă e ”expirată”

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel