Pastrama de caprioara cu tagliatelle cu sos

de dicarmencitta1957 in Mancaruri cu carne, 21 Feb 2010 | 10105 vizualizari

 

by dicarmencitta1957

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastrama de caprioara
  • 1 punga tagliatelle(Giovanni Rana)
  • 1 triunghi branza cu mucegai(Fromage bleu)
  • 1 feliuta de cascaval(Penteleu)
  • 100 gr smantana 12,5% grasime
  • 12 bucati ciupercute
  • condimente:sare,piper roz boabe,tarhon uscat,rozmarin uscat
  • 3 sau 4 frunze de salata verde
  • 3 sau 4 frunze de andive
  • castravete verde.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de caprioara cu tagliatelle cu sos:

Curatam ciupercutele le spalam si le punem pe gratar.In fiecare ciupercuta picuram cateva picaturi de ulei extravirgin de masline(2 sau 3 picaturi sunt de ajuns).Pregatim pastrama de caprioara,o taiem in bucati cam de 2 cm,o ungem cu o pensula cu ulei de masline si o punem pe gratar.Ciupercutele se vor face cam in 15 sau 20 de minute,le scoatem si le punem pe un platou si intoarcem pastrama.Pastrama o incercam cu o furculita sau cel mai bine o gustam sa vedem daca este frageda si facuta.Mie personal imi place mai putin facuta nu uscata.Pregatim frunzele de andive,le spalam si asa cum sunt ca niste barcute,punem in ele catravete verde taiat pe lung si dat cu sare.Pregatim platourile,punem pe fiecare cate 2 frunze de salata verde si barcute de andive in care punem catravete dat cu sare.Punem la fiert apa cu sare pentru tagliatelle,cand da apa in fiert punem tagliatellele si le lasam fix 2 minute,dupa care punem capacul si le mai lasam cateva minute acoperite.Eu am facut exact cum sunt indicatiile pe punga de tagliatelle.Separat facem sosul de cascaval cu branza cu mucegai(fromage bleu).O feliuta de cascaval il taiem in cubulete si il punem intr-o tigaie de teflon intr-o lingura de ulei de masline extravirgin.Incingem bine uleiul si apoi punem cubuletele de cascaval si branza cu mucegai,amestecam incontinuu pana se face aproape ca o pasta si punem si smantana la urma,mai lasam sa dea intr-un clocot si sosul este gata.Cand servim punem peste tagliatelle sosul de cascaval cu branza cu mucegai si presaram bobite de piper roz pe deasupra.Pofta buna !!!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de caprioara cu tagliatelle cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in crusta de cartofi