Paste tagliatelle cu sos de rosii si ciolan afumat

de alinutzika in Paste, 22 Sep 2011 | 6664 vizualizari

 

Eu am avut paste normale si paste integrale, ambele facute in casa. Alaturi de sosul de rosii cu gust de afumatura au mers perfect.

 

INGREDIENTE

  • paste tagliatelle (in functie de nr de persoane)
  • 2 ardei grasi (eu am avut galbeni)
  • 1 ceapa rosie mare
  • ciolan afumat
  • sos de rosii (sau bulion)
  • sare, piper
  • tarhon uscat
  • oregano uscat
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste tagliatelle cu sos de rosii si ciolan afumat:

Pastele se pun la fiert. Se toaca ceapa, ardeii se taie marunt si se calesc la foc mic in ulei. Se adauga ciolanul taiat bucatele si se lasa la prajit. Cand e gata, se adauga sosul de rosii si se condimenteaza, dupa gust.

Pastele se strecoara bine, apoi, calde inca, se amesteca cu untul si se asaza in farfurii. Peste ele, se toarna sosul de rosii. O mancare excelenta si rapid de preparat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste tagliatelle cu sos de rosii si ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci, smantana si piept de curcan