Paste tagliatelle cu sos de rosii si ciolan afumat

de alinutzika in Paste, 22 Sep 2011 | 6666 vizualizari

COMENTARII (16)

gaby_gabytza 1

22.09.2011, 15:57

place

MotanLaOale 1

22.09.2011, 16:19

bune bune

adry88 1

22.09.2011, 17:27

jolygina 1

22.09.2011, 19:02

place

mirela0911 1

22.09.2011, 20:59

ma servesc ca arata bine

Rocsi 1

22.09.2011, 22:20

vezi ca vin la masa sa gust pastele

alinutzika 1

22.09.2011, 22:32

fetelor, va multumesc mult!

alinutzika 1

22.09.2011, 22:33

Rocsi, te astept!

diaconta 1

22.09.2011, 22:36

ce-mi plac pastele astea,mai ales daca sunt cu sos

alinutzika 1

23.09.2011, 14:14

si mie imi plac mult....

mamaieelena 1

23.09.2011, 16:34

bune,bune

alinutzika 1

23.09.2011, 22:49

mamaie, multumesc!

kamy 1

23.09.2011, 23:15

papa bun bun

alinutzika 1

24.09.2011, 15:06

multumesc, Kamy!

Lau 1

03.10.2011, 22:36

place cum arata

alinutzika 1

04.10.2011, 16:26

multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne tocata de porc, la cuptor