Paste rondele cu branza

de iry-gabriela in Paste, 13 Mar 2012 | 3496 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de paste rondele
  • 4 oua,
  • 4 linguri zahar,
  • 300g branza de oaie framantata,
  • un plic de zahar vanilat,
  • esenta de rom
  • margarina de uns tava.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste rondele cu branza:

Pentru inceput se pune la fiert apa cu un pic de sare, iar dupa ce s-a fiert se adauga pastele care se lasa cam 6 minute, dupa care se scurg bine de apa si se amesteca cu branza care a fost amestecata cu zaharul, ouale,z aharul vanilat si esenta de rom.     

Separat se unge un vas termorezistent cu margarina si se adauga compozitia de paste amestecate cu branza si se mai pune deasupra un pic de margarina(cine vrea poate pune ou batut). Se da la cuptor care a fost bine incins si se lasa cam 30 de minute. 

Optional se poate pudra cu zahar pudra. Se poate servi si cald si rece. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste rondele cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu ricotta si spanac