Melcisori cu ciuperci si branzeturi

de katty in Paste, 25 Apr 2020 | 1616 vizualizari

 

Imi era dor de niste paste cu branza. Am imbunatatit putin pastele cu niste ciuperci si pot sa spun ca au iesit delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste melcisori
  • 150 gr ciuperci din conserva
  • 100 gr branza telemea de oaie
  • 50 gr cascaval
  • 1 lingura parmezan ras
  • 2 linguri smantana
  • 15 gr unt pentru uns forma
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu ciuperci si branzeturi:

Fierbem pastele in apa sarata conform instructiunilor de pe punga.

Scurgem ciupercile si le clatim bine. Radem telemeaua, cascavalul si parmezanul.

Scurgem pastele, adaugam ciupercile, branza, cascavalul si smantana si amestecam usor.

Ungem forma bine cu unt si turnam compozitia. Presaram deasupra parmezanul si dam forma la cuptor pana se rumeneste.

Servim pastele calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu ciuperci si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos alb si ciuperci