Ceva rapid si delicios. La noi e "bataie" pentru crusta de deasupra.
Se pun pastele la fiert in apa rece cu sare. Dupa ce s-au fiert se strecoara, se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs.
Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in putin ulei. Se adauga bulionul, se condimenteaza dupa gust (eu il fac dulce-acrisor, ceva gen ketchup) se lasa sa fiarba putin dupa care se ia de pe foc si se adauga oregano si busuioc.
Salamul il taiem cubulete. Intr-un vas de yena punem jumate din spirale, se presara salamul, se pune jumate din sos, se rade cascaval si se repeta operatiunea cu restul de ingrediente. Deasupra se rade cascaval din abundenta. Se da la cuptor pana se rumeneste frumos.
Se poate servi asa cum e sau se poate adauga si ketchup si cascaval ras (depinde fiecaruia cum ii place).
1
Se pot pune si masline dar eu nu am avut de data asta.