Mie branza de oaie nu imi place,dar am primit ceva mai multa si trebuia sa fac ceva cu ea asa ca m-am pus sa fac ceva dulce. Am ramas placut surprinsa sa vad ca gustul e schimbat in aceste paste.
Punem apa la fiert la foc iute.Cand apa fierbe,punem sare si adaugam pastele.
Le lasam sa fiarba 10 minute ( sau dupa tipul de pasta ales,fierbeti conform indicatiilor de pe ambalaj).Amestecati din cand in cand pentru a evita ca pasta sa se lipeasca.
Cand pasta a fiert,scurgeti apa si treceti-le sub un jet de apa rece.Asa veti opri fierberea.Le lasam sa se racoreasca putin.
Intre timp punem branza intr-un bol si o pisam cu ajutorul unei furculite.Adaugam cele doua oua si zaharul ( dupa gustul fiecaruia adaugati sau diminuati cantitatea de zahar).Amestecam bine .
Punem compozitia de branza la paste si amestecam bine totul.
Ungem cu unt un vas pentru cuptor.Turnam pastele,le nivelam si dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 20 minute.
Se serveste calda insa este la fel de buna si rece.