Paste cu branza de oaie

de - Andreea - in Paste, 5 Apr 2014 | 15020 vizualizari

 

Mie branza de oaie nu imi place,dar am primit ceva mai multa si trebuia sa fac ceva cu ea asa ca m-am pus sa fac ceva dulce. Am ramas placut surprinsa sa vad ca gustul e schimbat in aceste paste.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 400 gr branza de oaie
  • 2 oua
  • 100 gr zahar tos
  • unt
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza de oaie:

Punem apa la fiert la foc iute.Cand apa fierbe,punem sare si adaugam pastele.

Le lasam sa fiarba 10 minute ( sau dupa tipul de pasta ales,fierbeti conform indicatiilor de pe ambalaj).Amestecati din cand in cand pentru a evita ca pasta sa se lipeasca.

Cand pasta a fiert,scurgeti apa si treceti-le sub un jet de apa rece.Asa veti opri fierberea.Le lasam sa se racoreasca putin.

Intre timp punem branza intr-un bol si o pisam cu ajutorul unei furculite.Adaugam cele doua oua si zaharul ( dupa gustul fiecaruia adaugati sau diminuati cantitatea de zahar).Amestecam bine .

Punem compozitia de branza la paste si amestecam bine totul.

Ungem cu unt un vas pentru cuptor.Turnam pastele,le nivelam si dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 20 minute.

Se serveste calda insa este la fel de buna si rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza de oaie" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu pui, ciuperci si smantana