Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar

de Bucataras in Vegan / Raw vegan, 19 Mar 2021 | 3609 vizualizari

 

Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar, o reteta vegana, quick&easy si plina de proteine.  Daca renuntati la sosul pesto, reteta se transforma in una de post, numai buna pentru aceasta perioada. 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet 250 g spaghetti de konjac
  • 1 cutie 300 g tofu
  • 3-4 rosii uscate, in ulei
  • 2-3 lg mazare
  • 1 lingurita sos pesto
  • 1 lg ulei de masline
  • Pt tofu crispy:
  • Amidon de porumb
  • Boia de ardei dulce
  • Chimen
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar:

Scurge bine tofu de zeama, apoi taie-l in bucati potrivite. 
Pregateste amestecul de amidon, boia si chimen, da bucatile de tofu prin acest amestec.

Incinge tigaia gratar, unge-o cu putin ulei de masline si aranjeaza bucatile de tofu in tigaie. Intoarce pe toate partile bucatile de tofu, pana se rumenesc frumos si devin usor crispy.

Gateste mazarea separat intr-o tigaie mica, de o persoana: adauga un strop de ulei de masline, un strop de apa calda si foarte putina sare. 

Pune o alta tigaie pe foc, in care sa incapa toate ingredientele si unge-o cu 1 lg ulei de masline. Adauga pastele de konjac direct din punga, caci acestea nu au nevoie de preparare inainte, sare, sosul pesto si omogenizeaza pana pastele prind putina culoare. Adauga mazarea, rosiile uscate taiate (cu tot cu uleiul de masline in care au fost conservate) si la final tofu crispy. 

Enjoy!

TIPS-URI

1

daca vrei un preparat de post, inlocuieste sosul pesto cu un altul, de exemplu de rosii;

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rosii uscate pentru iarna