Paste Cu Ton Si Masline

de Anamaria Cook in Spaghete, 8 Apr 2012 | 5215 vizualizari

 

Imi era o pofta nebuna de paste zilele trecute dar totodata vroiam sa incerc ceva nou si am dat peste aceasta reteta si uimitor aveam toate ingredientele in casa, asa ca am trecut la treaba si iata rezultatul.

 

INGREDIENTE

  • paste(eu am folosit spaghete)
  • o conserva de rosii intregi
  • 2 fire ceapa verde
  • 3 catei usturoi
  • o conserva ton
  • 10 masline negre
  • sare si piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Cu Ton Si Masline:

   Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet.

   Puneti o tigaie la incins cu putin ulei, taiati ceapa si cateii de usturoi si punetii in tigaie la calit.

   Cand ceapa si usturoiul s-au calit adaugati rosiile(eu le-am dat printr-o sita sa imi iasa sosul mai fin)

  Cand rosiile s-au fiert adaugati tonul scurs si maslinele taiate felii.

  Cand pastele s-au fiert, scurgeti apa si puneti-le in tigaie peste sos. Un secret pe care l-am invatat de la un bucatar italian este ca intotdeauna sa puneti pastele peste sos si nu sosul peste paste.

  Amestecati bine mai lasati pe foc 2-3 minute si gata de servit.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Cu Ton Si Masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton