Paste cu unt si piept de pui

de deyutzky in Spaghete, 4 Feb 2014 | 10900 vizualizari

 

Daca ar fi sa aleg intre pastele cu sos de rosii si aceastea, cu siguranta le-as alege pe acestea pentru ca sunt muuuult mai delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • cca 200 gr paste
  • 4 catei de usturoi
  • 100 gr unt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu unt si piept de pui:

Spalam bine pieptul de pui si il punem la fiert, iar in alta oala punem pastele la fiert in apa clocotita cu sare.

Cand pieptul este gata il scoatem si il taiem fasiute mici.

Intr-o tigaie topim untul, adaugam usturoiul taiat marunt si imediat punem si carnea si putina apa.

Le tinem la calit timp de cateva minute dupa care adaugam treptat pastele fierte scurse de apa si amestecam pentru a patrunde bine untul in ele.

Adaugam sare si piper dupa gust si...gata! Se servesc calde.

Va doresc pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

pentru un plus de gust se poate adauga si niste cascaval ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu unt si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu piept de pui si sos de gogosari