Paste cu ton si broccoli

de Bya Ralu in Paste, 11 Dec 2013 | 10651 vizualizari

 

O combinatie delicioasa

 

INGREDIENTE

  • paste
  • 1 cutie de ton
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • 3 linguri de smantana
  • 10 masline
  • ulei de masline
  • cateva buchetele de broccoli
  • sare/piper/ghimbir/busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si broccoli:

Se pune o cratita cu apa si sare la foc,cand incepe sa fiarba apa se adauga pastele.Se lasa cat scrie pe punga.

Ceapa o taiem julien si o punem in ulei de masline la calit cu busuioc si ghimbir.

Se adauga tonul scurs de ulei ,condimentele si vinul alb.

Cand zeama a scazut punem smantana,maslinele si usturoiul taiat feliute subtiri.

Broccoli se pune la fiert pentru 10 minute,se strecoara de apa si se pune peste ton.

Se adauga pastele scurse de apa si se amesteca totul bine.

Se servesc calde

TIPS-URI

1

Se servesc cu parmezan ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu ton