Spirale tricolore cu sunca

de nico15 in Paste, 5 Dec 2010 | 3886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g de paste spiralate in trei culori
  • 150-200 g de sunca
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 150-200 g de branza
  • ulei
  • sare,
  • piper
  • topping
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale tricolore cu sunca:

Se pune apa la fiert cu sare, cand da in clocot se adauga pastele urmandu-se indicatiile de pe pachet,

 se taie sunca fasii subtiri, se toaca ceapa mic si se zdrobesc cateii de usturoi, se rade branza pe razatoarea mica.

Toate acestea se pun la calit intr-o tigaie cu putin ulei. Se lasa la sotat la foc mic, cand sunt gata se adauga pastele care sunt deja fierte se amesteca incet fara a se sparge pastele.

Cand se servesc pastele se mai rade un pic de branza(sau parmezan) ca in imaginea alaturata, pentru dessign se pot adauga diferite toppinguri.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale tricolore cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu sos de smântână şi ciuperci