Farfalle cu ton

de nadea68 in Farfalle, 27 Noi 2013 | 6902 vizualizari

 

Unde daca nu in Italia se mananca multe paste?Ceva rapid si gustos cand nu ai prea mult timp la dispozitie pentru gatit :)

 

INGREDIENTE

  • 300 g pasta ,,farfalle''
  • sare
  • 120 g conserva de ton in ulei
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 spic de usturoi
  • boia iute
  • parmezan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu ton:

Intr-o oala se une apa la fiert.

Cand da in clocot adaugam sare .Varsam si pasta.O fierbem atat cat e indicat pe cutie.Cand e gata,o scurgem si o lasam in strecuratoare.

Intr-o tigaie punem o lingura de ulei de masline,usturoiul intreg(curatat) si conserva de ton.

Adaugam si 1/2 lingurita de boia iute sau dupa placere  si ma mult :) amestecam si lasam pe foc 1 minut .Adaugam pasta si amestecam ,pe foc,1-2 minute.

Se pune in farfurii si se adauga parmezan.

In retetele de paste cu peste de obicei parmezanul nu apare ca ingredient dar baiatul meu prefera cu parmezan,pot sa-l refuz?:))

TIPS-URI

1

se poate adauga dupa pofta si sos de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu ton maruntit in conserva