Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Incepem prin a pune o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Le lasam la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj ( in functie de tipul de paste ales).
Intre timp, pregatim sparanghelul. Il curatam usor, apoi il taiem rondele.
Punem o tigaie la foc potrivit. Punem putin ulei si calim sparanghelul ( fara varfuri) impreuna cu pancetta pentru circa 5 minute.
Adaugam apoi si varfurile sparanghelului si lasam la foc potrivit 1-2 minute.
Separat, batem spuma ouale. Adaugam parmezan si sare dupa gust.
Cand pastele au fiert, le scurgem bine de apa si le punem in tigaie.
Amestecam usor si adaugam putin cate putin ouale, amestecand in continuu.
Lasam la foc potrivit pana ce oul este bine prajit. ( ca la o omleta)
Servim pastele calde presarate ( dupa preferinta ) cu parmezan.
Pofta buna !
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola