Paste cu sos de soia

de Carmen_g in Paste, 26 Mar 2015 | 5078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 100 g soia granule
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • 1 legatura de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de soia:

Ceapa se toaca marunt si se caleste in 2-3 linguri de ulei. Cand devine translucida se adauga morcovul taiat cubulete si se caleste impreuna cu ceapa inca 1-2 minute.

Peste ceapa si morcov se adauga soia, 2 cani de apa, foaia de dafin si se lasa la fiert 15-20 de minute. Inainte sa stingem focul cu 2 minute se pune si pasta de rosii si cea de gogosari, sarea, piperul si patrunjel din belsug.

Se serveste cu pastele preferate. Bineinteles ca se poate razui si branza deasupra, dar noi le-am preferat fara.

E foarte gustos sosul!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu granule de soia