Fusilli bolognese cu soia

de DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post, 3 Apr 2012 | 5220 vizualizari

 

Nu-i nimic revoluționar, e doar o alternativă pentru o zi de post.

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste fusilli;
  • 500 g sos roşii picant;
  • 1 ceapă;
  • 100 g soia granule;
  • ulei de floarea soarelui;
  • ulei de măsline;
  • 100 mL vin alb;
  • busuioc;
  • chili;
  • cimbru;
  • oregano;
  • sare;
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli bolognese cu soia:

Se fierb pastele în multă apă cu sare. Se trec printr-un jet de apă rece după care se stropesc cu puțin ulei de măsline.

Sosul:

Se călește ceapa (tocată mărunt) în ulei de floarea soarelui încins, apoi usturoiul. Se adaugă vinul, condimentele după care sosul de roșii. Granulele de soia le-am fiert direct în sos, am mai adaugat foarte puțin supă de legume. La final am împreunat pastele cu sosul. Am presărat  ierburi aromatice și gata...

Poftă bună!

TIPS-URI

1

Mi-e îmi plac pastele al dente, nu răsfierte. Le țin cu 1-2 minute mai puțin decât timpul recomandat inscripționat pe pachet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli bolognese cu soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu granule de soia