Paste cu sos de rosii si ciuperci de padure

de Lau in Retete Delikat, 9 Aug 2018 | 2560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste
  • 600 g ciuperci de padure
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 kg rosii
  • 4 catei usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • masline cca 200-300 g
  • sare
  • piper
  • chilli
  • ierburi italiene de la delikat
  • cimbrisor
  • amestec ierburi si marar
  • 1 lingura zahar
  • cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de rosii si ciuperci de padure:

Intr-o tigaie calim ceapa in uleiul incins, adaugam ciupercile fierte si lasam sa se caleasca cca. 3 min.

Amestecam unsor cu paleta, adaugam usturoiul pisat, condimentele dupa gust, lasam cateva secunde, dupa care adaugam ardeii, lasam sa se prajeasca 3 min impreuna.

Rosiile decojite si tocate marunt le adaugam peste ciuperci, adaugam zaharul, maslinele, potrivim de sare daca este nevoie si lasam sa fiarba cca. 10 min, pana ce se ingroasa sosul.

Nu adaugam apa pentru ca vor lasa rosiile.

Adaugam pastele fierte conform instructiunilor de pe pachet, amestecam pana ce se omogenizeaza, mai lasam cateva secunde, dupa care le servim calde cu cascaval deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de rosii si ciuperci de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Supa de porumb