Aceasta este o reteta de paste ata rapida, cat si cu un gust elaborat si delicios.
Nu are nevoie de mai mult de patru ingrediente, dar este o reteta spectaculoasa, ideala pentru o cina servita intr-o companie placuta, neaparat cu un pahar de vin alb! :)
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet.
Intre timp, smantana se incalzeste, pana atinge punctul de fierbere.
Se pune in ea branza cu mucegai, se adauga sare si piper dupa gust, si se mai lasa putin la fiert pana se topeste branza, apoi se amesteca cu focul stins, pana cand se dizolva complet.
Se prajeste baconul feliat, intr-o tigaie, fara ulei.
Dupa ce este prajit, se pune pe o farfurie, cu un servet, pentru a absorbi grasimea lasata.
Se strecoara pastele, se pun intr-o cratita, se adauga sosul de branza si baconul.
Se aseaza pe farfurii, si se ornamenteaza dupa preferinta.
Pofta buna!