Paste cu sos de legume si ciuperci

de ianculubita in Spaghete, 24 Mar 2013 | 8030 vizualizari

 

O reteta delicioasa de post

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de paste
  • 250 g ciuperci
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 2 linguri pasta de ardei iute (de casa)
  • 1 ceasca suc de rosii
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • parmezan (optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de legume si ciuperci:

Punem pastele la fiert in apa cu sare 7-8 minute.

in acest timp calim in vasul cu ulei incins ceapa tocata marunt, morcovul dat pe razatoare, ciupercile feliate. Dupa ce a scazut apa din ele adaugam ardeiii cubulete, pasta de ardei, sucul de rosii si lasam sa fiarba incet pana rezulta un sos; condimentam dupa gust, adaugam usturoiul tocat marunt si busuioc;

Servim pe farfurie pastele, deasupra sosul de legume iar pentru cine doreste, parmezan deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de legume si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum este folosită Gorgonzola în bucătăria Internațională
citeste mai mult
Cum este folosită Gorgonzola în bucătăria Internațională
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu legume si sos de usturoi