Paste cu sos alb

de deea2686 in Fusilli, 20 Oct 2014 | 12555 vizualizari

 

Nu sunt o amatoare de paste dar acestea le fac mai des decit altele.Mie imi plac pentru ca sunt cu sos alb si nu cu sos rosu din bulion.Ingredientul principal este cirnatul numit ,,salcice'' in Italia(are usturoi ,carne tocata de porc+condimente) dar se pot face si cu carne tocata de porc.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr fusilli
  • 4 carnati tip "salcice" (sau 250 gr carne tocata de porc)
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei masline
  • 4-5 ciuperci
  • un pic delikat
  • 2 linguri smantana
  • busuioc
  • 1 cescuta vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos alb:

Pui o tigaie cu 1 lingura de ulei la incins si apoi pui usturoiul tocat marunt. Calesti pentru 2 minute. Adaugi ciupercile taiate felii si vinul si lasi pe foc vreo 20 de minute.

In acest timp pui pastele la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert le scurgi, le clatesti cu apa rece si le lasi deoparte. In tigaie adaugi si carnatii sau carnea tocata si mai lasi 20 de minute sa fiarba. Cand e fiarta carnea adaugam smantana, piperul, sarea, delikatul, busuiocul si amestecam bine.

Le mai lasam putin pt a se amesteca aromele apoi rasturnam pastele fierte peste ciuperci si amestecam. Se servesc cu vin alb. :) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (8)

deea2686 1

20.10.2014, 18:33

deyutzky 1

21.10.2014, 07:06

bune

Panacris 1

22.10.2014, 08:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste ''Alfredo''