Paste cu smantana

de Lau in Paste, 30 Apr 2020 | 1759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 2 linguri ulei de masline
  • 300 g bacon
  • 500 ml smantana pentru gatit
  • sare
  • piper
  • nucsoara macinata
  • ghimbir praf
  • 200 g mozzarella
  • 100 g cheddar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu smantana:

Intr-o oala punem apa cu sare si cand incepe sa fiarba, adaugam pastele pe care le vom fierbe timpul scris instructiunilor de pe pachet.

Le strecuram de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.

Intre timp pregatim sosul-in tigaie am adaugat baconul taiat felii, uleiul de masline si lasam pe foc sa se prajeasca putin,adaugam smantana,amestecam bine.

Adaugam condimente dupa gust si branza data prin razatoare lasam sa fiarba cca 3-4 min.

Adaugam sosul peste paste,amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne presata