Paste cu sos

de gaby_gabytza in Paste, 16 Feb 2013 | 3071 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste
  • 1 ceapa
  • 2 linguri bulion
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura zarzavat
  • 1/2 lingura boia de ardei
  • sare
  • piper
  • 3 linguri faina
  • 2 cani apa
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos:

Fierbem pastele conform intructiunilor de pe pachet.Dupa ce au fiert le punem sa se scurga de apa.

Intre timp pregatim sosul-calim in ulei ceapa curatata si taiata marunt.Adaugam lingurile de bulion si zarzavatul.Dupa punem lingurile de faina si le calim putin impreuna amestecand continuu.Adaugam 2 cani de apa si amestecam pana se formeaza un sos.La sfarsit condimentam cu boia de ardei,sare si piper dupa gust.

Asezam frumos pastele intr-o farfurie,adaugam sosul si un pic de patrunjel deasupra si pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ravioli umplute cu spanac si ricotta cu sos de smantana si parmezan