Paste cu conopida si branzeturi

de Ksenya in Paste, 30 Mar 2013 | 12032 vizualizari

 

Va prezint o reteta sanatoasa, consistenta si usor de gatit. Iata 3 motive pentru care merita s-o incercati.

Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • o conopida
  • 150 g cascaval
  • 100 g parmezan ras prin razatoarea mare
  • o legatura patrunjel
  • 100 gbranza Camembert
  • 2 linguri smantana grasa de casa sau mascarpone
  • sare,piper dupa gust
  • 400 g paste
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu conopida si branzeturi:

Spalam si taiem conopida buchetele mici.

Punem o oala mare cu multa apa la foc cu putina sare.Cand apa fierbe dam drumul la paste si conopida impreuna si respectam timpul de preparare  indicat pe ambalajul pastelor.

Separat intr-o tigaie punem,cascavalul,parmezanul ,smantana ,branza Camembert, si patrunjelul taiat mai mare la foc mic si amestecam in continui pana toate branzeturile se omogenizeaza.Turmam sosul obtinut peste pastele si conopida scurse,amestecam totul.

Se sevesc imediat alaturi de un vin alb sec.

 

 

 

TIPS-URI

1

pentru a da pastelor o consistenta mai suculenta putem adauga 50 ml din supa ramasa de la paste si conopida.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu conopida si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle colorate cu pui si sos de rosii