Tagliatelle al pollo e pomodoro

de ANCA in Paste, 12 Aug 2010 | 7108 vizualizari

 

..adica taitei cu pui si sos de rosii:))

 

INGREDIENTE

  • Tagliatelle pentru 2 portii
  • un piept de pui dezosat
  • 1 kg de rosii coapte bine
  • usturoi
  • cimbru
  • oregano
  • maghiran
  • busuioc
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle al pollo e pomodoro:

Pieptul de pui l-am taiat cubulete mici si l-am inabusit usor in tigaie, cu un strop de ulei de masline si condimentat cu cimbru, oregano, maghiran, putina sare si piper proapat rasnit.

Rosiile le-am taiat cubulete (nu le-am cojit) si le-am pus in blender, obtinand un suc proaspat de rosii, in care am presarat putin busuioc uscat.

Am adaugat sucul de rosii peste pui si am lasat la fiert la foc mic 15 minute, apoi am pus usturoiul pisat.

Pastele integrale le-am fiert 8 minute, conform instructiunilor de pe ambalaj, le-am clatit cu apa rece si le-am asezat in farfurii, iar in mijloc am pus sosul cu pui.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle al pollo e pomodoro" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete Bologneze