Tagliatelle al pollo e pomodoro

de ANCA in Paste, 12 Aug 2010 | 6949 vizualizari

 

..adica taitei cu pui si sos de rosii:))

 

INGREDIENTE

  • Tagliatelle pentru 2 portii
  • un piept de pui dezosat
  • 1 kg de rosii coapte bine
  • usturoi
  • cimbru
  • oregano
  • maghiran
  • busuioc
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle al pollo e pomodoro:

Pieptul de pui l-am taiat cubulete mici si l-am inabusit usor in tigaie, cu un strop de ulei de masline si condimentat cu cimbru, oregano, maghiran, putina sare si piper proapat rasnit.

Rosiile le-am taiat cubulete (nu le-am cojit) si le-am pus in blender, obtinand un suc proaspat de rosii, in care am presarat putin busuioc uscat.

Am adaugat sucul de rosii peste pui si am lasat la fiert la foc mic 15 minute, apoi am pus usturoiul pisat.

Pastele integrale le-am fiert 8 minute, conform instructiunilor de pe ambalaj, le-am clatit cu apa rece si le-am asezat in farfurii, iar in mijloc am pus sosul cu pui.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle al pollo e pomodoro" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Laly 1

12.08.2010, 15:00

vreau si eu o portie

Teo 1

12.08.2010, 23:36

ce aranjament frumos !

Julie 1

13.08.2010, 08:05

Ma inscriu si eu la o portie!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu branza si marar la cuptor