O portie de paste satioase facute cu piept de pui simplu si piept de pui afumat. Adaugi si smantana de gatit, parmezan si mozzarella si ai un sos fenomenal.
Reteta pas cu pas o gasesti mai sus.
Pune apa cu sare la fiert;
Cand a dat in clocot, adauga pastele si lasa-le sa fiarba cu 1 minut mai putin decat scrie pe cutie;
Odata fierte, scurge-le intr-o sita;
Taie ceapa Julien;
Taie pieptul de pui afumat, cubulete;
Taie pieptul de pui crud, cubulete;
Incinge uleiul de masline, intr-o tigaie, pe plita;
Caleste ceapa rosie;
Adauga puiul crud si caleste-l pana se rumeneste;
Adauga sare si piper Kamis, dupa gust;
Adauga cimbru Kamis, urmat de nucsoara Kamis si de usturoiul granulat Kamis;
Pune apoi pieptul de pui afumat;
Stinge cu vinul alb demisec si lasa-l sa se reduca;
Adauga apoi smantana de gatit;
Pune apoi patrunjelul;
Rade parmezanul si mozarella;
Pune pastele intr-un castron si adauga sosul deasupra;
Incorporeaza mozzarella si parmezan si amesteca totul bine;
Lasa-le la cuptor la 180 de grade C, pana se gratineaza (cca 10 min);
Serveste-le fierbinti;