Paste cu praz, ceapa verde si smantana

de Bya Ralu in Fusilli, 17 Mar 2016 | 4657 vizualizari

 

Poate va era dor :))) 

 

INGREDIENTE

  • Paste baneasa
  • 1 fir ceapa verde
  • 1/2 praz
  • 2-3 linguri smantana
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/busuioc proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu praz, ceapa verde si smantana:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare pentru circa 8 minute (cat scrie pe cutie).

Intr-o tigaie se pune ceapa verde taiata marunt si prazul taiat rondele cu ulei de masline.

Se calesc cateva minute dupa care se pune jumatate de pahar de apa si se lasa sa fiarba pana cand scade zeama.

Se completeaza cu apa, se pune smantana, condimentele si cateva fire de busuioc proaspatsi se amesteca bine.

Pastele fierte se pun peste sos, se lasa cateva minute si se servesc cu parmezan ras.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu praz, ceapa verde si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu praz