Paste cu crenvusti

de Bya Ralu in Penne, 2 Oct 2014 | 14802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi potriviti
  • 1 ceapa rosie
  • 2 crenvusti de porc sau pui
  • 1 cana paste de tomate
  • 1 felie de cascaval hochland
  • ulei de masline
  • sare/piper alb/busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu crenvusti:

Pastele se pun la fiert cand apa clocoteste,se adauga putina sare,se lasa sa fiarba timpul care scrie pe cutie.

Intr-o tigaie se pune ulei de masline,morcovii taiati feliute subtiri,si ceapa taiata solzisori.Se lasa cateva minute sa se caleasca,dupa care adaugam crenvustii taiati rondele si pasta de tomate.

Se lasa la fiert pana cand ceapa si morcovul s-au inmuita,daca este nevoie se adauga si putina apa.

Pastele se scurg de zeama si se adauga peste sosul format,si rupem cascavalul si il punem deasupra,punem si condimentele si lasam 5 minute pe foc.

Se servesc cu parmezan ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu crenvusti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Penne cu ton si sos de rosii, o reteta delicioasa pentru fanii pastelor