Paste cu ciuperci si carnati

de Dana Cristea - pusikmea in Paste, 1 Mai 2011 | 7541 vizualizari

 

nu ma omor cu pastele, insa din cand in cand mai merg :))

 

INGREDIENTE

  • ciuperci
  • paste
  • carnati
  • branza
  • smantana ( pana da cucina )
  • sare
  • putin ulei
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci si carnati:

Punem spaghetele la fiert in apa cu sare, respectam timpul de fierbere indicat pe fiecare pachet.

 Dupa ce le-am fiert le clatim cu apa rece ( nu dam drumul din prima la apa rece, ci la cea calda si treptat dam la rece, astfel nu vor deveni lipicioase ) si le lasam la scurs.

Intre timp taiem ciupercile si carnatii feliute subtiri, dupa care le calim usor in putin ulei, dupa care adaugam smantana, condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam sa se formeze sosul.

Peste acest sos punem pastele, amestecam usor pana vom acoperi fiecare pasta cu sos.

Servim cu branza rasa deasupra si asezonam cu busoioc uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu nuca