Dupa parerea mea exista 2 tipuri de persoane, cele care prefera sosul alb si cele care prefera sosul rosul. Eu eram convinsa ca nu o sa imi placa sosul rosu, pana cand m-am indragostit. Iubitul meu mi-a gatit acest sos cu spaghete (din nou mie nu imi placeau spaghetele si nici in ziua de azi nu le mananc numai daca sunt cu acest sos), dar ideea e ca acest sos a ajuns la sufletul meu si vreau sa se bucure si alti de el. Aceasta reteta este ca un mic pod care ma duce sa retraiesc cele mai bune amintiri.
Se caleste ceapa in ulei, dupa se adauga morcovul taiat dupa preferinte si ciupercutele spalate si taiate, se lasa sub capac pana se evapora apa lasata de ciuperci si se adauga bulionul, sarea, piperul, patrunjelul taiat si usturoiul presat. Se mai lasa 15 minute. Dupa ce e gata se pun pastele si se amesteca cu sosul.
Pofta buna!
1
Merge perfect cu parmezan ras pe deasupra.