Paste cu carne tocata

de -tony- in Paste, 6 Sep 2012 | 3365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste
  • 150 gr carne tocata
  • 1/2 ardei
  • 1/2 ceapa mica
  • 1 catel usturoi
  • 3 linguri smintina
  • 2 linguri bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne tocata:

Se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie cu putin ulei se caleste ceapa, usturoiul si ardeiul tocat marunt. Se lasa la calit, dupa care se adauga carnea tocata. Se lasa 5 minute si apoi se adauga bulionul. Cand sosul cu carne tocata este gata se adauga pastele si se amesteca bine, dupa care se adauga smantina. Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste spirale cu sos de carne si tomate