Paste cu branza la cuptor

de Swanheart in Paste, 3 Oct 2009 | 173819 vizualizari

 

Sunt un deliciu, atat calde, cat si reci, a doua zi. Practic e o reteta pe care am inventat-o eu (adica nu am luat-o de nicaieri, nu stiu daca exista sau nu), folosind ingredientele pe care le-am avut in casa. E o reteta care chiar trebuie incercata.

 

INGREDIENTE

  • un pachet de paste (eu folosesc taitei lati)
  • 400 g branza feta
  • 3 oua
  • 100 g unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza la cuptor:

Se pun pastele la fiert, conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce sunt fierte, se spala si se scurg de apa. Intr-un vas, se amesteca pastele cu branza feta data pe razatoare, cu cele 3 oua si cu untul topit (eu il bag la microunde).

Se unge un vas yena cu unt, se pun pastele si se dau la cuptor la 180 grade. Se lasa pana se rumenesc frumos.

TIPS-URI

1

Cred ca se poate folosi si branza telemea, dar feta se topeste foarte frumos si este cremoasa.

2

Pastele nu trebuie fierte prea tare pentru ca au un gust prea cleios. Am patit-o eu o data si nu mi-au placut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca dulce de spaghete