Paste cu carnati de plescoi si branza topita

de -Licurici- in Paste, 22 Oct 2015 | 3547 vizualizari

 

Delicioase si foarte picante....

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste ondulate
  • 350 g carnati de plescoi
  • 300 g branza topita cu smantana la tub
  • o lingurita cimbru
  • sare
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carnati de plescoi si branza topita:

Am pus apa la fiert, iar cand a dat in fiert am adaugat pastele, putina sare si le-am fiert 7 minute, ammestecand din cand in cand.

Am pus putin ulei intr-o tigaie, am adaugat carnatii de plescoi taiati in bucati mai mici, i-am calit 2-3 minute, apoi am scurs uleiul si am adaugat branza topita, cimbrul si cateva linguri de apa din paste.

Am lasat sosul sa fiarba 7-8 minute, apoi am adaugat pastele si am mai lasat cateva minute pe foc. la final, am adaugat patrunjel tocat mai mare.

TIPS-URI

1

Nu este nevoie de alte condimente, deoarece carnatii sunt forte condimentati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carnati de plescoi si branza topita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Taitei cu cascaval si telemea, la cuptor